fbpx

Search

Trebate savjet? +387 36 557 158
Trebate savjet? +387 36 557 158

Nema na zalihi

EMI BIG 473/6 | Bravo visilica

Najefikasnije izgleda kada se okači preko stola ili ostrva. Unosi jedinstvenu atmosferu u prostoriju zahvaljujući svjetlosti koja je dekorativno raspršena prema dolje. Visina lampe se može slobodno podesiti prema vašim potrebama, a korišteni grlo E27 omogućava širok izbor sijalica i prilagođeno je LED -u .

146,80KM

Compare
SKU:473/6

EMI BIG 473/6 | Bravo visilica

Najefikasnije izgleda kada se okači preko stola ili ostrva. Unosi jedinstvenu atmosferu u prostoriju zahvaljujući svjetlosti koja je dekorativno raspršena prema dolje. Visina lampe se može slobodno podesiti prema vašim potrebama, a korišteni grlo E27 omogućava širok izbor sijalica i prilagođeno je LED-u .

Boja Crna
Materijal Metalni i bakarni ukrasni elementi
Grlo 6xE27
Snaga
Napon 230V
Boja

Zlatna, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.

Write a review

Bestsellers

Compare

Globo light 58292 | Mareen podna lampa

199,60KM
(0 Reviews)
Imate li prazan kutak u svom stanu? Jednostavno ga uljepšajte podnom lampom. Čvrsta baza, drveni okvir i abažur od bijele tkanine. Klasična podna lampa je spremna. Staromodno? Nema šanse. Ova vrsta rasvjetnih tijela posebno uživa kontinuiranu popularnost, jer ne služi samo kao izvor svjetlosti, već je ponovno otkrivena kao element dizajna. Preporučujemo topli bijeli ton, koji pojačava osjećaj topline, sigurnosti i smirenosti.

Back to Top
Product has been added to your cart