fbpx

Search

Trebate savjet? +387 36 557 158
Trebate savjet? +387 36 557 158

Kupovina

Moguće je da podaci djelomično odstupaju od trenutnog stanja u trgovini.

Način plaćanja

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo – jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju ‘Gotovina/kartica’ – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Autorizacija kreditne kartice – još uvijek nije dostupno

Dostava i isporuka

Dostava je besplatna za narudžbe iznos 100,00 KM, za niže iznose trošak dostave se dogovara nakon potvrde narudžbe. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je dužan provjeriti moguća oštećenja i odmah ih reklamirati radniku koji je dostavio robu.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu/dostavnicu kao potvrdu o preuzimanju. Naručeni proizvodi se dostavljaju samo do ulaza u stambeni objekat. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u protivnom dostava će se izvršiti do najbliže tačke na kojoj je moguć istovar.

[Rok isporuke]: od tri do deset radnih dana.

Povrat i reklamacija

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, molimo Vas da nam dostavite fotografije proizvoda, kako bismo Vam ponovo poslali Vašu narudžbu.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.

Svoju reklamaciju nam možete javiti pozivom na broj telefona 036 557 158 ili pismeno na e-mail marketing@dema-s.ba.

Prilikom reklamiranja proizvoda, molimo vas da nam javite broj narudžbe u kojoj se nalazi reklamirani proizvod, broj računa ili vaše ime, prezime i broj telefona.

Back to Top
Product has been added to your cart