fbpx

Search

Trebate savjet? +387 36 557 158
Trebate savjet? +387 36 557 158

Iresidence apartmani – Bjelašnica

Predstavljamo Vam naš novi projekt!

Smješteni uz borovu šumu, Iresidence apartmani kao sastavni dio sportsko-rekreativnog centra Bjelašnica, su projekat urbane planinske revitalizacije kojim se stvara novo planinsko jezgro i pomjera centar dešavanja.

Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu pružaju osjećaj sveprisutne prefinjenosti, dok veliki prozori i staklene stijenke doprinose utisku osvjetljenosti i prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama.

Stambeni kompleks je opremljen savremenim i visokokvalitetnim tehnološkim rješenjima.

Dizajn i ponuda visokokvalitetnih materijala renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Legrand i Intra Lighting izdvojiti će kompleks Iresidence od trenutne ponude na tržištu nekretnina Bjelašnice, te osigurati maksimalnu udobnost i sigurnost stanara.

Svi apartmani su Smart Ready. Uz program Living Now with Netatmo možete upravljati uređajima, svjetlima i svim drugim povezanim električnim uređajima putem pametnog telefona.

Legrand seriju Living Now prekidače i utičnice odlikuje jedinstven oblik i savršena prilagodba svakoj podlozi. Dizajn je priznat od strane renomiranih međunarodnih asocijacija osvajanjem prestižnih nagrada poput IF design award 2020.

Intra Lighting rasvjeta postavljena je u garažama, hodnicima i stubištima, a sve kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo kupaca. Intra Lighting proizvodi pažljivo su planirani, proizvedeni i testirani kako bi osigurali pouzdan rad tijekom cijelog životnog vijeka. Napredni proizvodi visoke kvalitete čine Intra lighting jednom od vodećih tvrtki na svjetskom tržištu rasvjete.


Više o projektu i detaljima možete pogledati na: Ideja nekretnine.

Uspješno završen projekt “SAN Nekretnine” d.o.o.

Predstavljamo Vam novi stambeno – poslovni objekat SAN Nekretnine u Jablanici.

Cilj ovog projekta bio je:

 • Montaža instalacija jake i slabe struje;
 • Isporuka i montaža rasvjete i elektromaterijala.

Objekat sadrži stambene jedinice, poslovni prostor te parking mjesta smještena u suterenu objekta sa modernim liftom koji stanare voditi direktno do stana.

Kvalitetom izgradnje, vanjskim i unutrašnjim uređenjem, kupcima će se osigurati kvalitetna, funkcionalna i estetski prihvatljiva rješenja uređenja stana projektovana po visokim standardima moderne gradnje, a sve s krajnjim ciljem u mislima: trajno zadovoljan kupac.

SAN Nekretnine ovim putem Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju te se veselimo zajedničkim budućim saradnjama.

Neka budemo i Vaš izbor! Uvjerite se u našu profesionalnost i kvalitet.

Oglas za posao: Trgovac (m/ž)

“DEMA&S” Vam pruža priliku privatnog i profesionalnog razvoja u dinamičnom i uspješnom okruženju. Pozivamo sve odgovorne i motivirane pojedince da nam se pridruže i nastave rasti zajedno sa nama.

 • TRGOVAC (m/ž)

Traženi uslovi:
- Stručna sprema: SSS
- Poželjno radno iskustvo u prodaji elektromaterijala
- Sposobnost timskog rada i dobre komunikacijske vještine
- Vozačka dozvola B kategorije
Prijave sa biografijom možete dostaviti putem e-maila: posao@dema-s.ba

Informacije na broj: 036/557-155
Lokacija: Tuzla
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 28.06.2022.
Trajanje oglasa: 15 dana

Dani Mass Light-a

Dani Mass Light donose uštedu!

U periodu od 13.06. - 18.06.2022. godine u DEMA&S poslovnicama sve proizvode brenda Mass LIGHT naći ćete po cijeni sniženoj za 20%.

Popust vrijedi za sve poslovnice kao i za kupovinu putem web shopa.

Kako odabrati LED traku? 

Hoće li to biti primarno osvjetljenje ili ambijentalno osvjetljenje? Jesu li teksture i refleksije okolnih površina prikladne za korištenje LED traka? To su neka pitanja kojima se možete pozabaviti prije instalacije LED traka.

LED trake su zanimljiv izvor svjetlosti koji se može instalirati gotovo bilo gdje. Izrađene su od fleksibilnog osnovnog sloja – pločice koje su podložene samoljepljivom trakom i obložene nizom sijalica koje emitiraju svjetlost. LED sijalice postavljaju se u pravilnim razmacima – obično 60 ili 120 sijalica po metru – kako bi se dobila svojevrsna fluidnost kod osvjetljenja.

1. Gdje postaviti LED traku?

LED trake otvaraju svijet kreativnih mogućnosti, možete ih postaviti na gotovo svako mjesto – i iskoristiti ogroman raspon razine svjetline i boja, a evo nekoliko primjera tipičnih primjena:

 • kao zidna LED svjetla,
 • osvjetljenje ormarića – iznad i ispod kuhinjskih i kupaonskih ormarića, u ormarima s odjećom i vitrinama,
 • iza lajsni, zidnih i podnih obloga i profila,
 • oko vrata, prozora, ispod stepenica, iza rukohvata,
 • u izlozima,
 • u klubovima i restoranima,
 • na terasama i u dvorištima.

2. Da li se LED traka može postaviti na mjesta gdje ima vlage?

Standardne LED trake imaju IP oznaku IP20 – ali za upotrebu u vlažnim, potencijalno mokrim područjima ili na vanjskim mjestima umjesto njih možete odabrati trake otporne na vlagu (IP65).

3. Koja jačina svjetla je potrebna?
LED trake mogu raditi na 12 ili 24 volta, napajane stalnim naponom transformatora. Više transformatora može napajati više LED traka, sve dok je njihova ukupna snaga manja od izlazne snage transformatora.

Sve naše visokokvalitetne LED trake izrađene su prema komercijalnim standardima i testirane kako bi se osiguralo da proizvode jednaku kvalitetu boja.

U našem asortimanu možete pronaći raspon boja LED traka od 3000K, 4500K i 6000K, a jačinu njihove svjetilosti od 420 do čak 3000 lumena.

4. Koja dužina trake Vam je potrebna?
LED trake dolaze na kolutima od 5 metara standardne dužine. S nama možete ugovoriti i rezanje traka ili ih možete sami izrezati. Svaka LED traka označena je posebnim reznim tačkama – obično razmaknutim u intervalima od 25 mm, 50 mm ili 100 mm, ovisno o vrsti. 

5. Da li se može isključivati i uključivati svjetlo na LED trakama?
Nekoliko je standardnih mogućnosti:

 • putem prekidača – standardnog, ili potenciometra putem kojeg je moguće reducirati jačinu svjetla ako je LED traka dimabilna;
 • putem daljinskog upravljača kojeg je za određene modele moguće kupiti skupa s LED trakom;
 • putem Android i iOS mobilne aplikacije, ako kupujete tzv. smart LED trake.

Imate pitanja o LED rasvjeti?
Kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@dema-s.ba ili broja telefona +387 36 557 155, ili jednostavno navratite u naš prodajni salon u Mostaru, Sarajevu i Tuzli.

demas_markaled_rasvjeta_zlatare

DEMA&S D.O.O. ovlašteni zastupnik brenda MarkaLED

Brend MarkaLED već 13 godina kontinuirano snadbijeva tržište specijaliziranom LED rasvjetom za zlatare i juvelirnice. Posluju u 80 zemalja i do sada su realizirali 23.196 projekata.

Uz pomoć naših stručnjaka MarkaLED rasvjetu možete konfigurirati prema Vašim potrebama. Također svi proizvodi su flickerfree.

MarkaLED je nepogriješiv izbor za sve one koji žele modernu i elegantnu rasvjetu. Za više informacija kontaktirajte nas na mail: info@dema-s.ba.

Back to Top
Product has been added to your cart