fbpx

Search

Trebate savjet? +387 36 557 158

Dobrodošli na stranice
našeg preduzeća

DEMA&S d.o.o. uspješno posluje od 1998. godine, a osnovna djelatnost kompanije je prodaja elektromaterijala, elektroopreme i rasvjetnih tijela.

Također, firma pruža usluge izvođenja elektroinstalacija, servisiranja, kao i proizvodnje stubova za javnu rasvjetu.

Kroz stalno širenje asortimana i usluga te neprekidno unapređenje kvalitete, DEMA&S teži postizanju visokog zadovoljstva svojih klijenata. Istovremeno, velika pažnja se posvećuje i zadovoljstvu zaposlenika, koji su ključni za uspjeh ove kompanije.

Od osnivanja, kompanija bilježi konstantan rast i razvoj. Prodajne lokacije nalaze se u Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Bugojnu.

5K+

realizovanih projekata

10M+

godišnji promet

60+

zaposlenih

4

poslovnice

Konstantna i kvalitetna
usluga naš je prioritet

Povjerenje naših kupaca stičemo našim opredjeljenjem da je kvalitet na prvom mjestu.

NAŠA MISIJA

– dugoročno zadovoljstvo klijenata i visoka kvaliteta proizvoda i usluga,
– ostvarenje dobrih poslovnih rezulteta i liderske pozicije na BH tržištu,
– otvaranje novih radnih mjesta,
– stvaranje dodatnih vrijednosti za društvenu zajednicu.

VRIJEDNOSTI

U svom radu njegujemo i promovišemo vrijednosti koje doprinose uspjehu preduzeća: pouzdanost, usredotočenost na klijenta, profesionalnost, izniman kvalitet proizvoda i usluga, inovativnost i kontinuiran razoj, uzajamno poštovanje i otvorena komunikacija u radu, timski rad, društvena odgovornost.

VIZIJA

Naša vizija je obogatiti svoj distributerski portfolio dodatnim vodećim svjetskim proizvođačima iz djelatnosti, te se nametnuti kao vodeći distributer elektromaterijala, opreme i rasvjete u regiji.

Zašto odabrati DEMA&S?

Ponosni smo na naša ostvarenja i vodilje, prema kojima smo i prepoznati, a to su: kvaliteta i vrhunska izvedba svakog projekta.

BRZINA I EFIKASNOST

Naš tim čini mladi i odgovorni uposlenici sa velikim iskustvom. Glavni cilj našeg tima je završiti posao efikasno, kvalitetno i u navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni smo odgovoriti na svaki izazov.

POUZDANOST

Dogovorene rokove nastojimo ispoštovati. To uspijevamo najviše zahvaljujući našem izrazito efikasnom sistemu rada odnosno krugu procesa, koji se veoma brzo završava – od vašeg upita do naše ponude, sve do isporuke naših usluga.

TRAGAMO ZA POBOLJŠANJIMA

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prodaji, elektroinžinjeringu te uslugama održavanja naših klijenata, oprema našeg preduzeća garantira zadovoljavanje i najzahtjevnijih standarda i projekata.

Pridružite se našem newsletteru i ostvarite
10% popusta tokom Vaše prve kupovine

Back to Top
Product has been added to your cart