CLASSIA: Jednostavna, modularna i elegantna 

classia, bticino, Mostar, Sarajevo, Tuzla, DEMA&S

Jednostavna, modularna i elegantna.

Bezvremenske linije, cjenovna pristupačnost i moderna tehnologija montaže glavne su karakteristike prekidača i utičnica linije Classia BTicino. Mnogo prekidača zbog svoje nespretno zamišljene montaže otežava prilagodbu različitim situacijama zidnih površina koje nakon montaže više ne zadovoljavaju osnovnu funkciju estetike. Classia zbog svog inovativnog sistema regulacije nosivog okvira, kao i mogućnosti međusobnog spajanja više jedinica zajedno, taj problem uspješno rješava.

DVA MODULA
TRI MODULA

BOJE OKVIRA

Bogat izbor boja – Na raspolaganju je 16 ukrasnih okvira koji se podudaraju s 2 boje mehanizama: blještavo bijela i satensko crna. Izbor kombinacija je obogaćen dodatnim efektom metalno zlatne, boje kroma i nikla, kojeg ocrtavaju rubovi okvira. 

Classia, Bticino, ukrasno okviri boje, Mostar, Sarajevo, Tuzla, DEMA&S

Savršeni oblik – Dizajneri prekidača i okvira su za moderniji izgled i bolju upotrebljivost površinu projektirali tako da je blago zakrivljena. Za ugodniji dodir blago je zakrivljena i površina poklopca prekidača, ali i njihovih okvira.

CLASSIA SISTEM UGRADNJE

Inovativna montaža – Zbog inovativnih tehničkih rješenja, okvir je moguće namjestiti tako da je u potpunosti poravnan sa zidom – uz odstranjivanje distancera kad nosač namjestimo na zid od gips kartonskih ploča. Montaže se mogu izvoditi okomito ili horizontalno: najviše 5 mjesta za standard s okruglom ugradnom kutijom ili najviše 7 mjesta za modularni standard s pravokutnom ugradnom kutijom. 

Classia, Bticino, sistem ugradnje, DEMA&S, Mostar, Sarajevo, Tuzla
NOSAČ SA ZAVRTNJIMA

UGRADNJA U GIPS

Uklonjiva ploča garantuje savršeno poravnjanje okvira i ugradnih prekidača na gipsani zid.

METALNI DODATAK

Čini nosač čvršćim. Metalni otvori za bolje fiksiranje zavrtnjima.
Classia, Bticino, sistem ugradnje, DEMA&S, Mostar, Sarajevo, Tuzla
NOSAČ SA ŽABICAMA

Ukoliko je potrebno moguće je ukloniti žabice i nosač fiksirati zavrtnjima. Savršeno ravnanje uz pomoć inovativnog sistema za vezivanje nosača. Visoka otpornost zahvaljujući specijalnom materijalu.

Svi BTicino Classia proizvodi grupacije Legrand mogu se kupiti u DEMA&S poslovnicama u Mostaru, Sarajevu i Tuzli. DEMA&S je ovlašteni distributer za proizvoda Legrand grupacije.

BTicino Classia katalog proizvoda

Write a comment