Iresidence apartmani – Bjelašnica

Predstavljamo Vam naš novi projekt! Smješteni uz borovu šumu, Iresidence apartmani kao sastavni dio sportsko-rekreativnog centra Bjelašnica, su projekat urbane planinske revitalizacije kojim se stvara novo planinsko jezgro i pomjera centar dešavanja.

Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu pružaju osjećaj sveprisutne prefinjenosti, dok veliki prozori i staklene stijenke doprinose utisku osvjetljenosti i prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama.

Stambeni kompleks je opremljen savremenim i visokokvalitetnim tehnološkim rješenjima.

Dizajn i ponuda visokokvalitetnih materijala renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Legrand i Intra Lighting izdvojiti će kompleks Iresidence od trenutne ponude na tržištu nekretnina Bjelašnice, te osigurati maksimalnu udobnost i sigurnost stanara.

Svi apartmani su Smart Ready. Uz program Living Now with Netatmo možete upravljati uređajima, svjetlima i svim drugim povezanim električnim uređajima putem pametnog telefona.

Legrand seriju Living Now prekidače i utičnice odlikuje jedinstven oblik i savršena prilagodba svakoj podlozi. Dizajn je priznat od strane renomiranih međunarodnih asocijacija osvajanjem prestižnih nagrada poput IF design award 2020.

Intra Lighting rasvjeta postavljena je u garažama, hodnicima i stubištima, a sve kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo kupaca. Intra Lighting proizvodi pažljivo su planirani, proizvedeni i testirani kako bi osigurali pouzdan rad tijekom cijelog životnog vijeka. Napredni proizvodi visoke kvalitete čine Intra lighting jednom od vodećih tvrtki na svjetskom tržištu rasvjete.


Više o projektu i detaljima možete pogledati na: Ideja nekretnine.

Write a comment